MENU

Sylvia Aimee

Sylvia Aimee is een 22-jarige singer-songwriter uit Hoorn. Ze schrijft popliedjes met country invloeden. Ze trad al op bij De Wereld Draait Door, 3FM en stond in het voorprogramma van Esmee Denters in Melkweg Amsterdam. Voor artiesten is het erg belangrijk om je eigen identiteit te ontwikkelen zowel in muziek als in grafische uitstralingen. Hierdoor had Sylvia mij gevraagd om een nieuwe huisstijl voor haar te ontwikkelen. Hier kan je haar nieuwe logo, visitekaartje, single covers, canvas tasje, website en nog veel meer bekijken.  
Read More ›

GetTaylorOnAir

GetTaylorOnAir is een Nederlandse Taylor Swift fanclub dat al sinds 2011 bestaat. Sinds 2014 ben ik lid van deze groep. Binnen een jaar tijd ben ik Team member geworden en ontferm ik mezelf over het visuele uiterlijk van de groep. Het begon van het maken van een nieuw logo en daarna maandelijks het ontwerpen van een nieuwe nieuwsbrief. De nieuwsbrieven worden verstuurd als interactieve pdf’s. Daarnaast maak ik alle uitingen voor de groep, ik zorg voor de drive, groepsfoto’s, video compilaties en de website waar ik nog hard mee bezig ben om alle content te verzamelen.
Read More ›

Steam.

Voor het examen voor mijn opleiding MBO grafisch vormgeven hadden we als opdracht om een huisstijl en promotie materiaal te maken voor een club in Amsterdam. Het was een zogenaamde nachtclub die gevestigd zou worden in de kelder van de A’DAM Toren in die tijd werd het nog de oude¬†Overhoeks toren heette. We mochten zelf beslissen hoe de club ging heten. Door onderzoek naar het bouw te doen kwam ik op de naam STEAM. dit omdat er oude stoompijpen in de kelder zouden zitten. In mijn ontwerp heb ik ook letterlijk ‘stoom’ wolken gebruikt in verschillende kleuren. Namate het proces verder ging heb ik kleuren gecombineerd en aan elke kleur combinatie een dance music stijl gegeven.
Read More ›

Guggenheim

Guggenheim opende een nieuw museum in Rotterdam, tenminste dat was voor de opdracht zo. Maak een nieuwe huisstijl voor het Rotterdamse Guggenheim. Beslis zelf hoe het gebouw eruit komt te zien, ontwikkel briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en posters. Voor mijn concept heb ik een gebouw uitgekozen wat het Performing Arts Center in Abu Dhabi zou worden. Ik vond de vormen van dit gebouw zo apart dat ik ze heb gebruikt in mijn concept. Voor de huisstijl heb ik ook kleuren en patronen uitgezocht die voor een bepaalde kunststroming stonden. Elke stroming had eigen stuk van het gebouw, een kleur en patroon. Gevel
Read More ›